Zico TV

科索沃 - 一般
Televizioni Nacional Kabllor ZICO TV nga data 2 tetor 2012, ka nisur transmetimin në formatin më të lartë të figurës dhe zërit, duke nisur kështu një etapë të re në Kosovë të cilësisë më të lartë të transmetimeve në botë, High Definition!
地址: Skënderbeu 32, Gjilan, 60000 Kosova
電話: +377 44 732 975
Zico TV 5/5 based on 1 Votes

Similar TV channels

Suwannabhumi TV

泰國 - 一般
สถานีโทรทัศน์ดาวเทียม ช่องสุวรรณภูมิ เดิมชื่อ “ช่อง ASTV 5...

DR3

丹麥 - 新聞
DR3 er en dansk tv-kanal, der blev lanceret af DR den 28. januar...
© Copyright 2019 Trefoil.tv - 觀看電視直播在線. 在線觀看電視免費直播電視頻道.
Trefoil.tv doesn't broadcast TV channels. On our site publishes only links on the official sources and websites. If you own or representative of the channel, and don't want it published on our catalog, please contact us via the feedback form, we'll remove it.